Kæmpe vækst for webshops på Fyn

Fyn er et af de steder i Danmark, som driver flest webshops. Det skyldes primært, at vi har Odense, som er en meget moderne by. Ikke fordi at webshopsne ikke har nogen vækst generelt, men heldigvis har USA været så snedige, at de har fundet på en begivenhed for os, som kan hjælpe os med at vækste vores online forretninger. Det er begivenheder som Black Friday og Cyber Monday, som gør det muligt for butikkerne at omsætte for massive mængder af penge på ganske kort tid. Heldigvis for det!

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en begivenhed, som kommer i slut november eller start december, hvis butikkerne er heldige. Det er en begivenhed, som afholdes i forbindelse med “thanks giving”. Det er som sagt amerikanerne, som har fundet på det, og det er blevet et enormt hit. Det kan godt være, at det lyder forkert, men faktisk så stort et hit, at der har været flere dødsfald på dagen, fordi folk er kommet op og slås over de forskellige vare, som kan købes meget billigt på dagen.

Det er specielt elektronik og tøj, som bliver købt på Black Friday.

cyber mondayHvad er Cyber Monday?

Cyber Monday kan på mange måder sammenlignes med Black Friday. Cyber Monday Danmark er dog ikke blevet helt så stort endnu, da det ikke har været opfundet så længe. Cyber Monday kom til da en gruppe amerikanere satte sig sammen, om at lave en dag hvor man skulle øge internet salget. Derfor er Cyber Monday kun for internetbutikker, og der er mange af dem. Faktisk har langt de fleste internet butikker både i udlandet og i Danmark store udsalg. Det gode ved Cyber Monday er også, at du ikke har en risiko for at dø. Det hele foregår nemlig bag din computer, formentlig med en kop kaffe i din ene hånd, alt i mens du bare shopper tilbud på fuld skrue.

God fornøjelse og held og lykke til vores webshops på Fyn, som skal holde både Black Friday og Cyber Monday inden længe!