Føler du dig impulsiv? Få et sms lån online her!

VI kender den alle sammen – den lille ting vi ikke kan undvære og som følger os over alt – mobil telefonen.

Vi sender SMS’er til kæresten, konen, børnene ja selv bedsteforældrene har i dag mobil telefoner.

En SMS er nem og hurtig måde at sende en besked på – og dejlig praktisk. Mange tjenester som afstemninger på TV, konkurrencer osv. Er ligeledes baseret på SMS’er.

Alting skal gå hurtigt i dag – vi ønsker svar på vores spørgsmål NU, vi forlanger informationer når vi vil ha dem.

På samme måde er det med lån, det skal helst være nemt og hurtigt – og vi skal helst have svar NU!

Her kommer mobilen igen på banen – den kan nemlig benyttes til at ansøge om et lån – man kan kaldet det SMS lån eller slet og ret mobillån.

Man sender en SMS til et nummer og får en låneansøgning retur – den udfylder man så og efter kort tid får man så svar om man kan låne. Denne praksis er dog efterhånden erstattet af at gå online og låne pengene der.

Denne type hurtig lån er specielt velegnet til hurtige impulskøb – f.eks. rejser, radio/tv produkter, hvidevarer og computere.

Kunden forelsker sig i et produkt, kan hurtigt få svar på sin låneansøgning og kan samme dag forlade butikken med sin nye opvaskemaskine eller komfur.

Det er nemt, det er hurtigt men måske ikke altid billigt. Men det er nok også primært at det er nemt og hurtigt at folk vælger denne type lån til forbrugsgoder.

De har ikke tiden til at kigge så meget på renter og afdrag – de er måske mere fokuseret på at kunne få flotte nye tv med hjem allerede i dag, så de kan nyde en god DVD film allerede samme aften.

Ingen tvivl om at det er hurtigt – det er langt hurtigere end at skulle booke et møde med sin bankrådgiver og måske bruge flere timer på det – og man slipper for at skulle fremvise årsopgørelser, lønsedler og andre bilag som man alligevel aldrig kan huske hvor er.

Prisen på hurtige lån er ofte noget dyrere end e traditionelt lån – typisk fordi at finansierings selskaber jo ikke råder over nær så mange data som f.eks. ens egen bank – de løber med andre ord en større risiko fordi de ikke kender kunden ligeså god som banken gør. Hos CREDITA kan du nemt og hurtigt få et overblik over alle sms lån i Danmark. Besøg CREDITA og se den store liste over sms lån.

Men ingen tvivl om at det er smart og hurtigt at låne penge via sin mobil telefon – man har den altid ved hånden og den er noget mere handy end at slæbe rund på en fax.

Nogle sætter måske også pris på anonymiteten ved en SMS – man slipper for at stå og vente på at ekspedienten venter på svar fra faxen og fortæller om man er blevet godkendt eller ej.

Med mobilen i hånden kan man lige udfylde ansøgningen og vente på at få ens SMS retur om man er godkendt eller ej – ofte har man svaret indenfor 5-10 minutter og man ved så om pengene er bevilget.

Man kan populært sige at SMS lån er første generation af låneansøgninger og at systemet bliver løbende udbygget. Efterhånden som Internettet bliver mere og mere mobilt i form af 4G mobiltelefoner, bliver der endnu flere muligheder for at optage og beregne på direkte på mobilen.

Så fremtiden bliver at vi indgår en låneaftale fra vores mobil og at de månedlige afdrag trækkes automatisk direkte fra vores kreditkort.

Med andre ord bliver de traditionelle låneansøgninger på papir helt overflødige – det hele klares over mobilen og pengene bevilges med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *