Få flere penge til sjov!

Hvem vil ikke gerne have endnu flere penge til sjov i hverdagen? Men hvordan får man lige det? Typisk så er det vores abonnementer, der tager en stor bid af vores til rådighedsbeløb. Du får her nogle gode tips til, på hvilke abonnementer, du kan spare penge.

Fitnessabonnementet

Fitness er sundt, men det er også en stor del af mange danskeres budget. Typisk koster et abonnement mere end 200,- pr. Måned. Nogle koster endda markant mere. Ønsker du flere penge til sjov, så kan du overveje at finde et billigere fitness center. De fleste byer har typisk et center, der ikke er en del af de store kæder, hvor du sandsynligvis kan spare nogle penge. Udstyret vil dog nok ikke helt være af samme kaliber, men er du kreativ, kan du uden problemer få det samme ud af din træning. Alternativt kan du flytte din træning hjem og løbe en tur, cykle eller give den gas med nogle armbøjninger.

Mobilabonnementet

Mange har købt en mobiltelefon på afbetaling, og betaler derfor også et beløb til et abonnement. Det er også en god idé, da du typisk kan få en ny og moderne telefon til billige penge. Men inden du vælger det første og det bedste mobilabonnement, så bør du tage højde for en række forskellige ting. Det er som udgangspunkt også altid en god idé at sammenligne tilbud fra forskellige udbydere, da der kan være mange penge at spare ved at få et godt tilbud.

Et andet godt råd i forhold til valg af dit telefonabonnement er også at se på, hvad dit forbrug reelt set er. Der kan være mange penge at spare, hvis du eksempelvis køber et abonnement med lidt mindre data.

Andre abonnementer du bør overveje

Der findes en lang række ting, man kan abonnere på. Et af dem der er større udstrækning er på vej ud, er det gode gamle avis abonnement. Mange nyheder bliver lagt på nettet, og der er typisk gratis adgang til at læse dem. Er du flittig Twitter-bruger vil du også opleve, at mange nyheder kommer dér allerførst. Andre abonnementer du bør overveje, om du skal beholde, kunne være streamingtjenester, tv og bredbånd.

Relevante links:
Sammenlign bredbånd
Sammenlign mobilabonnement

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *